فراخوان تأمین و تولید محتوای رشته آموزش ریاضی

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان در راستای تهیه و تولید محتوای آموزشی در قالب کتاب درسی و منطبق با برنامه­ های جدید درسی، فراخوان تألیف مربوط به دروس رشته آموزش علوم تجربی و  آموزش هنر در مقطع کارشناسی و آموزش تربیت بدنی، آموزش جغرافیا، آموزش فلسفه و منطق، آموزش ابتدایی، آموزش ریاضی و آموزش زیست شناسی در مقطع کارشناسی ارشد را اعلام می­ نماید.

از کلیه اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان و سایر دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی واجد شرایط جهت همکاری دعوت به عمل می‌آورد. متقاضیان لازم است طرح‌نامه خود را با توجه به عناوین دروس و سرفصل های مصوب و طبق ملاک های ذکر شده (به پیوست و مندرج در پورتال معاونت پژوهش و فناوری) تکمیل و حداکثر تا تاریخ 30/ 03/ 1399از طریق سامانه تامین و تولید محتوای علمی دانشگاه فرهنگیان به آدرسcontent.cfu.ac.ir و یا پست الکترونیک به آدرس i.knowledge@cfu.ac.ir  ارسال نمایند. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با شماره 87751700 (آقای بهرامی) تماس حاصل شود.